Werken bij Keukenstunter

Vacatures

Ben jij op zoek naar een uitdagende en creatieve functie? In onze showroom zijn wij op zoek naar een verkooptopper van keukens en inbouwapparatuur.

Een doorsnee verkoper is doorgaans gericht op de order. Pas als de handtekening staat krijgt de klant dat wat er is afgesproken. En meestal niet meer dan dat. Bij Keukenstunter.com draaien wij dit juist om. Als adviseur/verkoper bij Keukenstunter richt je je juist op het delen van waardevolle informatie met de klant, bied je te allen tijde een uitstekende service en begeleid je de klant bij het gehele traject.

Wie zoeken wij?

Als adviseur/verkoper bij Keukenstunter, help jij de klant bij het samenstellen van hun droomkeuken en weet jij daarin een positieve bijdrage te leveren en te zorgen voor een uitstekende service. Je kunt goed luisteren en bent nieuwsgierig, je wilt echt weten wat er bij jouw klant speelt. Verder beschik je over de juiste drive, commerciële ervaring (bij voorkeur in keukens of badkamers) en ben je creatief en oplossingsgericht. Uiteraard is werken op zaterdag, zondag, koopavond en feestdagen geen probleem voor jou.

Wat bieden wij bij Keukenstunter?

Een uitdagende en zelfstandige functie in een informele, maar professionele organisatie. Uitstekend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Ben jij de enthousiaste adviseur/verkoper die wij zoeken? Gedreven om samen met Keukenstunter te groeien en te bouwen aan succes? Neem dan contact met ons op via:

E-mail: r.vermaas@sani-kitchen.world
Contactpersoon: Rudolf Vermaas
Tel: 06-54752815