Visual

Weekactie: 2 x 21% BTW Weg Ermee!


Wij bestaan 3 jaar en dat vieren wij! Daarom alleen deze week naast de 2 x 21% BTW Weg Ermee tevens een 3 in 1 kokend waterkraan cadeau!

Vul jouw gegevens in en profiteer!


Vraag naar de actievoorwaarden in de showroom.

Keukenstunter Eindhoven

Ekkersrijt 4032
5692 DA Son en Breugel
Nederland
0499-744063
son@keukenstunter.com

Openingstijden

Regulier

Maandag 13:00 - 17:30
Dinsdag 10:00 - 17:30 uur
Woensdag 10:00 - 17:30 uur
Donderdag  10:00 - 17:30 uur
Vrijdag (koopavond) 10:00 - 21:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag 12:00 - 17:00 uur

Afwijkend


Voor de komende periode zijn er geen afwijkende openingstijden bekend.


Keukenwinkel Eindhoven

Keukenstunter, keukenwinkel Eindhoven

Wij heten u van harte welkom bij dé keukenwinkel in de regio. Welkom bij Keukenstunter, keukenwinkel Eindhoven. Wij hebben alles in huis om van uw keuken een droomkeuken te maken. U bent bij ons verzekerd van de laagste prijs én de beste service!

Service bij Keukenstunter, keukenwinkel 

Service staat bij ons en bij onze adviseurs hoog in het vaandel. Waar de service bij de meeste keukenwinkels stopt na de aankoop, gaat deze bij Keukenstunter, keukenwinkel Eindhoven nog even door. Zo bieden wij montage en installatieservice en kunt u bij problemen altijd contact met ons opnemen. Wel zo prettig.

Verder bieden wij u de optie aan om een gratis 3D ontwerp te maken van uw keuken, zodat u precies ziet hoe het er in werkelijkheid uit gaat zien. 

Ergens anders een offerte ontvangen en bent u benieuwd wat wij eventueel voor u kunnen betekenen? Upload dan uw offerte! 

Altijd de scherpste prijs 

Bij ons betaalt u nooit te veel. Daarom bieden wij u ook de laagste prijsgarantie op al onze keukens en keukenapparatuur. Heeft u dezelfde keuken elders gezien voor een lagere prijs? Dan krijgt u bij ons het verschil terug. Wel zo eerlijk. 

Door al onze keukens en keukenapparatuur direct vanuit de fabrieken te importeren, kunnen wij u een zo laag mogelijke prijs aanbieden. 

Bereikbaarheid Keukenstunter, keukenwinkel Eindhoven

Keukenstunter, keukenwinkel Eindhovenis prima met de auto te bereiken. Via de A50 en de A2 John F Kennedylaan. Wij zijn gelegen tegenover de IKEA Eindhoven en vlakbij de Burger King. U kunt bij ons altijd gratis parkeren voor de deur! 

Komen de reguliere openingstijden u niet uit? Maak dan een afspraak buiten kantooruren! Wij openen graag onze deuren wanneer het u uitkomt. 

Wij zien u graag terug bij Keukenstunter, keukenwinkel Eindhoven!

Een nieuwe keuken is een behoorlijke beslissing, dat begrijpen wij als geen ander. Wij nemen de tijd voor u en wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Maak een afspraak

Winkel informatie

Adres
Ekkersrijt 4032
5692 DA Son en Breugel
Nederland
Social Media

Contact aanvraag