U bevindt zich nu hierHomeShowroom keukens Zaandam

Showroom keukens Zaandam

Meer over Keukenwinkel Zaandam

Toe aan een nieuwe keuken? Bekijk onze showroom keukens!

Ben je toe aan een nieuwe keuken maar wil je zeker niet teveel betalen? Bekijk dan ons aanbod van showroom keukens. Deze zijn super voordelig geprijsd!
 
Bij Keukenstunter Zaandam inspireren wij je door steeds nieuwe en smaakvolle showroom keukens aan te bieden. Op die manier houden we ons aanbod gevarieerd en up -to -date én blijven we continu verrassen met de mooiste keukens. Zelf ook eindeloos inspiratie op doen? Kom langs in onze showroom in Zaandam of vraag ons inspiratiemagazine aan. 

Showroom keukens bij Keukenstunter Zaandam

Onze showroom keukens zijn er in alle kleuren, maten, stijlen en prijscategorieën. Voor ieder wat wils dus! We snappen dat je van zo veel verschillende keukens door de bomen het bos niet meer ziet. Daarvoor hebben wij onze keukenspecialisten, zij helpen jou met het vinden van jouw ideale keuken. Wil je zeker weten dat er een specialist voor je klaar staat? Maak dan alvast een afspraak.

Soorten keuken stijlen

Ben je op zoek naar een bepaalde keukenstijl? Geen probleem, wij hebben voor iedere smaak een divers aanbod showroom keukens.
 
  • Moderne keuken: Deze keuken heeft een strakke en minimalistische uitstraling. Hoogst waarschijnlijk heeft deze keuken een witte, zwarte of grijze hoogglans basis en is hij voorzien van de nieuwste apparatuur. Deze keuken kan hierdoor wat prijziger zijn dan andere keukens. 
  • Landelijke keuken: De landelijke keuken heeft een warme sfeer en is daarom ideaal voor een gezinshuishouden. Met de basis van hout en crème kleurig wit blijft deze keuken strak en gezellig.
  • Industriële keuken: De industriële stijl is ontzettend stoer en heeft een wat donkerdere basis teint. Met de juiste combinatie van licht, accessoires en andere accentkleuren is de industriële keuken een stoere, strakke en gezellige keuken. 
  • Basis keuken: De laatste keuken die je zeker terug vindt in onze showroom is de basis keuken. Deze keuken bevat enkel de basis elementen die je van een keuken mag verwachten. Deze keukens zijn scherper geprijsd en zijn perfect voor doorverkoop.
Wil je meer lezen over verschillende soorten keukenstijlen? Lees dan ons blog over de bestverkochte keuken stijlen van 2019!

Nieuwe keuken uitzoeken bij Keukenstunter Zaandam

Ben je toe aan een nieuwe keuken en ben je het online zoeken zat? Kom dan fysiek een keukenopstelling bekijken bij Keukenstunter Zaandam. 
 
Wij kunnen jou de laagste prijsgarantie bieden door onze keukens slim en snel in te kopen. Namelijk, direct uit de fabriek in Duitsland. Dit scheelt kosten en dat zie je terug in onze prijzen!
 
Zien wij je snel bij Keukenstunter Zaandam? Maak een afspraak, wij zetten de koffie alvast klaar!